Monster-Svullo ;O

2008-10-31 | 12:33:20

  
  

Nej, det snöar!

2008-10-31 | 11:09:56

Vaknade i morse och såg att det var snö överallt, inte roligt alls. Hatar snön och vintern.

Jaja, har inte bloggat på några dagar nu, har varken haft lust eller något att skriva om. Men var ute och fotade igår, så lägger upp lite bilder på Svullo-bullo-gullo. När jag fotade han så blev han jättearg på mig, han började gå runt mig, och när jag gjorde minsta rörelsen så flög han på mitt ben och bet och rev mig! :O Inte roligt, han gjorde om det flera gånger.



Svullo - klicka upp
 

Lördaglördaglördag

2008-10-25 | 18:11:54
God eftermiddag! Nu är det lov i en vecka, skönt. Men kanske inte så skönt ändå, måste jobba matte o läsa en tråkig bok och lite sånt. Jag ska nog till Sundsvall iallafall, det blir väl lite kul hoppas jag.

Nu glömde jag bort vad det var jag skulle skriva... Hmm Mamma mf ska iallafall till Florida/miami på måndag och vara där i ungefär 11 dagar tror jag. Jag är lite avis. Tänk om hon ser nån kändis, dom från Miami INK? Hihihi. Det är billigt att shoppa där nu o. Jajaoo.

Jag vill ha pengar, vill kunna köpa allt jag vill ha. Kan inte någon ge mig, är det onödigt att tjata? Jajaoo. Jag vill fota, men jag vet inte vad. Känns som jag behöver stativ nu för att kunna fota, efter att jag lånade det från skolan. Ikväll är det "Stjärnor på is". Men tror inte jag ska kolla på det, är inte så sugen. Blir väl kanske någon film istället, eller sitta vid datorn som vanligt.

Tjingtjing babes

Sundsvall idag

2008-10-23 | 22:20:24
Tjabah, jag är trött nu.

Har varit i Birsta, Sundsvall o shoppat med Anna o Lollo. Det var kuligt, köpte lite grejjor. Och ibland har man faktiskt kul så man får ont i magen. Jag orkar inte tänka på vad jag ska skriva, så det blev en lite tråkigt blogg. Som vanligt. Men imorn är det iallafall skola, vi börjar 12.45 o slutar 15.15. Sen är det LOV.

Tjingeling <3

Onsdag

2008-10-22 | 21:50:39
Jag vet nästan aldrig på vad mina rubriker ska heta, hur kommer man på det?

Imorn ska Anna, Lollo och jag till Sundsvall iallafall, tar 11.08-tåget från Gnarsp. Jajaoo, jag har till och med skrivit en lista på va jag ska köpa, hihi. Men vet faktiskt inte om pengarna räcker. Jag är för trött för att skriva blogg, orkar inte tänka på vad jag ska skriva. Men jaja, det enda jag kommer på just nu är att jag skulle tagit dom där 1.000 kronorna som en gubbe glömde i ett ta-ut-pengar-ställe. Men så dum som Anna och jag är så sa Anna till gubben att han glömde pengarna.

Jag är beroende. Först av Tetris, nu Pinball. Det var kul i början, men inte nu längre.

Tjing, nu ska jag sova! <3

10 kr

2008-10-22 | 17:38:28
En 10:a jag fotade med stativet i helgen. Lite konstig idé, men det var kul. Hiiii

Onsdag

2008-10-22 | 17:29:58
Hejsan! =) Har nyss ätit middag, kyckling o ris. Mums. Skulle egentligen ha gjort matteprov idag, trodde jag, men det var inget. Haha, på fredag ska det vara. Jajaoo, ikväll är det "bonde Söker Fru". Det är skitbra, roliga bondar. Eller bönder?

Imorn är jag/vi/klassen iallafall lediga! Då blir det troligtvis att åka till Sundsvall. Skönt.


Skallepär-plutt-lillbaby



Tisdag kväll

2008-10-21 | 21:42:30

Nu ska jag skriva en analys till American History X som vi ska ha skrivit tills imorn! Inte så kul, men kanske inte skitsvårt. Jajaoo får väl se. Sen ska jag sova!

Titta på!

http://www.youtube.com/watch?v=_EcX4OtLWVs

http://www.youtube.com/watch?v=qF1wZQzpeKA

http://www.youtube.com/watch?v=HxNAVq2qYmU


Godnatt babes! <3

Droppisar

2008-10-21 | 18:10:24
Här är fyra till bilder! Måsta fota lite extra när jag ändå hade ett stativ hemma ;O Riktigt kul var det! Hihi Imorn har vi matteprov, jag tänker skriva ig så jag får göra om det. Jag fattar inte så mycket ännu! Piss.

Klicka upp så syns det bättre ;O
 
 

 

Svullo

2008-10-21 | 14:02:44
Tjena alla! Kom hem kl 12.30 ungefär, slapp dag i skolan. Slappt hela veckan ^^ Var hemma i måndags, på torsdag är vi lediga och på fredag slipper vi två lektioner. Hihi, skönt!

Håller iallafall på att redigera bilderna som jag tog för nån/några dagar sen. Några är klara. Pöhö.

Söt-Svullo





Klippte i Annas långa hår

2008-10-20 | 19:37:24
Hej! Har klippt annas hår för en halv timme sen, hihi. Det var riktigt kul. Har även laddat in bilderna på datorn, men hinner nog inte redigera dom idag, men imorn så! Troligtvis iallafall, om inte Anna sitter vid den där datorn hela tiden. Jaja, nu ska jag ner och göra en mumsiga banan-drinken   =)

// Elin

Hemma idag

2008-10-20 | 11:09:01
Japp, idag är jag hemma :) Vi hade bara en lektion så är hemma istället. Har precis skrivit klart mitt svenska-arbete som ska skickas in, och sedan ska jag även fota och jobba lite matte.

Tjing tjing så länge!

Sssöndag

2008-10-19 | 17:59:47
Hej alla glada! Har precis kommit in efter att ha fotograferat, det blev lite kisse-misse-Svullo-bilder och vattendroppar. Har ju haft ett stativ i helgen så har fotat ganska mycket med det, fast inte med den analoga skol-låne-kameran då. Har fått träningsvärk i armarna, händerna, benen, ryggen och röven. Inte kul, men det går väl över snart hoppas jag ;O

Har jobbat matte idag, ungefär i två timmar, även lika länge igår. Har ju prov på onsdag och jag är säker på att det kommer gå jättedåligt, kan nästan ingenting. Har också skrivit lite på svenska-arbetet som ska göras klart tills torsdag, men jag ska skicka in det lite tidigare så att jag får vara ledig från den lektionen ^^

Jajajooo, skulle ju se på reprisen på Idol idag, men ja missade det. Inte bra! :( Får väl ta och göra lite chokladkaka ikväll och tröstäta lite till "Ensam mamma söker". Haha. Och bilderna jag fotade idag lägger jag troligtvis in imorgon eller något sånt.

Herrå, Harre Gött   =)

Fredag

2008-10-17 | 21:41:21
Skönt med helg nu då. Fast det blir väl mycket plugg ändå, inte kul. Har matteprov till veckan, det kommer inte att gå bra tror jag. Jaja, har precis kommer hem från Emma iallafall. Vi käkade citrontårta eller nåt. Missade även Idol : ( Inte kul, ingen får säga vem som åkte ut eller något för jag ska se reprisen!

Herrå babes!

Ostkrokar

2008-10-16 | 19:13:33


 

Jag fick ostrokar av Anna, men nu är dom slut. Jag vill ha fler.


 

Torsdag

2008-10-16 | 18:58:30
Idag är det torsdag, tror jag. Ja det är det.

Idag har vi haft foto, vi analyserade bilder. Anna är så kul, hon hade problem och blev sur på mig. Vi beskärde även några bilder och satte upp på något plank eller vad det heter. Och sen fick Anna och jag en kamera och stativ med oss hem. Vi ska fota någon som sitter vid ett fönster ungefär ^^ Reflektor får vi fixa själv för alla var slut : O haha Jajaoo, sen åkte vi med mamsen hem. Nu sitter jag här framför datorn som vanligt. Har precis ritat en söt msn-visnings-bild i paint åt Anna. Hon blev glad =D

Imorn ska jag till skolan igen. Den jobbigaste dagen på hela veckan, hela fyra lektioner. Vi har engelska, lunch, kulturhistoria, matte o sist webbdesign. Skitkul, njae. Sen på kvällen ska vi till syrran i Sundsvall och käka tårta för hon fyller 22 år. Och Anna och jag ska köpa jättefina presenter till henne imorn. Hon kommer bli superglad, eller hur Anna?

Pusselipuss läsare <3

"Bonde söker fru"

2008-10-15 | 18:10:13
Ikväll är det "Bonde söker fru". Det är bäst, missa det inte.

Tisdag

2008-10-14 | 17:46:41

Om precis en månad fyller jag år, måsta bara säga det för jag fick syn på datumgrejjen ;) Haha. Har varit en rätt slapp dag, precis som alla andra tisdagar. Började kl 8 och slutade kl 11. Skönt!
Anna sjunger så fint i duschen, hör henne nu. Denna ljuvliga stämma, som ibland avbryts med några skratt. Haha, ingen idolröst precis ;PJaja, sitter här och tänker på vad jag ska skriva i svenska-arbetet. Kommer inte alls på vad jag ska skriva även fast det står frågeställningar. Helt slut i hjärnan, orkar inte tänka. Hjälp!

- Varför finns sociolekter?
- Är det positivt eller negativt med sociolekter?

Pusselipuss <3

Måndag

2008-10-13 | 16:02:03
Måndag betyder skola .O Har haft filmkunskap/kulturhistoria, våran lärare är så bra. Man lär sig när man har henne, det gör man aldrig annars. Sen hade vi svenska, tråkigt. Men hon är också bra. ;)

Imorn ska vi kolla på lägenheten, det var ju bara mam o pap som kolla förra gången. Eller ja, jag tror att vi ska kolla på den imorn iallafall. Syns att den inte är så stor, men det funkar väl ändå hoppas jag =) Skönt o slippa skogen.

Något på TV ikväll?
// Elin

Söndag

2008-10-12 | 16:59:08
Ja, idag är det söndag och imorn är det skola. Det har inte funkat logga in på bloggen på nån timme, men nu så! Har suttit vid datorn hela helgen känns det som. Har haft så tråkigt. Och Anna och jag har nog fått lägenhet nu! Dendär inne i centrum! Vi får flytta in nån gång i början av november, shit längtar! Hyr lägenhet på blocket istället för hudiksvalls bostäder, haha.
Ikväll är det "Ensam mamma söker", det är kuuul. Slappa framför TV:v med chokladkakan ja bakade förrut idag, haha. Gött!

Seyaya <3

Bilder från idag

2008-10-11 | 19:58:08
Här är några bilder från idag när jag fotade. Det är gräs, löv och vattendroppar, vattnet kommer från en "sprayflaska". Haha Nu ska ja ner och se på "Stjärnor på is". Såg lite av det förra veckan också, men kommer inte ihåg om det var bra. Jaja, finns inte så mycket annat att göra ;O












Lördag

2008-10-11 | 15:57:53
Tråkigt med lördag ändå, finns inte så mycket att göra. Kollade på film imorse, Arkiv X den som har gått på bio för ett tag sen. Kommer inte ihåg om den var bra eller dålig. Sen har jag suttit vid datorn och spelat tetris, röj och pinball. Det är väldigt kul, fast efter ett tag blir det tråkigt ;O Haha. Har även varit ute och fotat lite. Slänger upp bilderna ikväll eller imorn, tror jag iallafall.

// Elin

IDOL

2008-10-10 | 21:52:53
Har sett idol nyss, eller för ca 30 minuter sen. HIHI Det är ju kul. Kevin, Lars o Sepideh är dom bästa. Dom sämsta måste vara Yazmina o Jesper! Jag tror att Jeppe åker ut idag, det skulle även vara mycket bra. =)

Herrå allihopa

Fredag igen

2008-10-10 | 20:02:41
Skööönt med helg, det behövs! Gjorde ett kulturprov idag, det gick bra faktiskt, ja ska ha vg där iallafall! haha Och mamma ringde precis på en lägenhet, som jag hittade på blocket. Hoppas syrran och jag får den, den verkar skitbra! 1a centralt i huddik, och det är ett hus liksom, med liten övervåning och nerevåning. 3000 i månanden! hihi Hoppas. Nu ska jag ner och kolla på Idol.

Seyaa babes

Bilder

2008-10-08 | 19:07:06
Ja här är några av bilderna jag har tagit. Redigerade. Har några fler också från samma dag, fast tagna på morgonen, men dom får jag slänga upp nån annan gång. Nu ska jag plugga sen blir det väl att jag kollar på Bonde söker fru eller Top-model-grejset =)








Onsdag

2008-10-08 | 17:20:07
Ja, nu sitter jag här igen. Har nyss ätit pannkaka, det var ett tag sen och det är fortfarande lika ogott/gott. Vet faktiskt inte vad jag tycker, det har liksom blivit en vana. Haha. Håller på att ladda in bilderna från kameran, som jag tog för nån/några dagar sen. Så jag slänger troligtvis upp några bilder på bloggen sen. Har även svenskaprov imorgon, så snart måste jag väl plugga. Inte kul, men är tvingad.

Hej så länge

...

2008-10-07 | 20:53:03
Nu ska ja äta, plugga lite o sen sova =) GODNATT

  

Jobbigt att jobba

2008-10-07 | 17:49:06

Vem tycker inte att det är jobbigt att jobba? Jag har jättemycket att göra i skolan nu, massa arbeten o prov. Orkar inte, men aja får väl kämpa lite ;O Har två prov nu på fredag(ja ja hade två prov i fredags också), ett i svenska och ett i kultur. Nästa vecka ett i svenska och veckan därefter ett i matte, har även några arbeten/uppgifter/ochannat. Men jag får väl gå o plugga lite sen, låtsas att jag orkar. Blev lite tjat nu ;O

Elin



 

Hemma tidigt idag

2008-10-06 | 16:13:15

Japp, hade bara två lektioner idag, så skönt med måndagar =D På filmkunskapen/kulturhistoran kollade vi på skräckfilmer och analyserade lite kring dom, och på svenskan gick läraren igenom svaren till provet vi ska ha på fredag. Orkar inte med prov, så jobbigt att trycka in all fakta i huvudet. jaja, imorn har vi iallafall webbdesign på morgonen, och tills dess ska jag ha skissat ner på papper hur min hemsida ska se ut. Svart-vit-grå-beige, ungefär såna färger ska den gå i iallafall, haha.

Nån som vet om det är idol idag föresten?

// Elin

Haha kissebabysar

2008-10-06 | 16:05:41
Satt och tittade igenom bilder från när katterna va små. Svullo och Skallepär har vi kvar, men inte Skabbsture. Haha. Så söta, men lite konstiga ibland ; O

  

  

Gräs, sol och regn

2008-10-05 | 19:34:49
Ja, här är några bilder från fotograferingen förrut idag. Ska troligtvis ut och fotografera gräset imorn också om solen är framme. Isåfall får jag vara ute i god tid så det hinner bli lite fler bilder än den här gången ; O









Svullo & Skallepär

2008-10-05 | 18:46:32

Fick lite lust att slänga upp några bilder på sötaste kissarna, Svullo och Skallepär. Bilderna är inte tagna nu, hehe.


Svullo
Skallepär

Hejhopp Söndag

2008-10-05 | 17:56:48
God eftermiddag bloggare och bloggläsare. Nu har jag precis ätit middag, fisk och potatis, inte favoritmaten direkt. Även idag har jag varit duktig och jobbat matte, det går framåt! Fick även fotolust för ca 1 timme sen och sprang ut i syrrans otroligt fina rosa gummistövlat. Tänkte fotografera lite kvistar/löv/träd/whatever eftersom solljuset var så fint, men fick ingen idé just då. Efter 10 minuter var jag påväg in, men då fick jag syn på det fina gröna gräset med regndroppar som solen lyste på. Synd bara att solen försvann helt efter 15 minuter. Men tillfället kommer ju imorn också hoppas jag, men då får jag se till att vara ute i god tid. Imorn är det skola, men som tur är har jag bara två lektioner. Så skööönt, först har jag filmkunskap/kulturhistoria och sen svenska. Båda är rätt slappa imorgon, lyx. Mina bilderna kommer troligtvis upp lite senare, eller så väntar jag tills imorgon.

Pusselipuss // Elin

Lördag

2008-10-04 | 18:40:20

Japp, lördag idag. Idag har ja jobbat matte, ja fattar allt hittills faktiskt =D Sen har Agnes varit här. Vi byggde lego, kastade boll och ritade. Så kul, haha hon är 2.3 år så ni vet. Till middag åt vi pizza, hemgjord alltså. Den var väl rätt god bortsett från nån ost som va på den. Jag har även fotat lite, fast det va inte så jäkla kul pg.a. att det är så kallt ute! Fotade sötaste skallepär(kissen). Tänkte fotografera Agnes lite också, men det började regna. Som vanligt. jaja, nu har ja suttit vid datorn i en timme ungefär.. ska käka chips som är kvar sen igår. Gaah inte bra med chip, äter så ofta, fyffan. Jag insåg även, för några minuter sen, att jag har missat reprisen av top model. Faan ja som hade längtat så mycket efter det sen såg jag ungefär ett avsnitt, bara för idol va samtidigt. Men aja, inte så kul att se reprisen ändå för jag har läst på många ställen vem som vann. Gillade inte hon som vann, så tillgjort o allt, anya skulle ha vunnit. Nästa vecka på onsdag börjar det nåt annat program likande top model. Det ska jag inte missa, eller jag kollar troligtvis på repriserna ;)


MVH Elin

Skönt med fredag!

2008-10-03 | 17:45:08
Har precis kommit hem efter att ha varit i skolan, så skönt med helg. Har haft två prov idag, ett i engelska och ett i kulturhistoria. Hoppas det gick bra. Sen så skulle vi ha webbdesign, men vi fick gå hem istället för datorerna funkade inte. haha så jäkla skönt, men vi fick en läxa att vi ska skissa ner hur våran hemsida ska se ut. Jag har även tagit hem matten för att jobba ikapp lite. Matte B verkar så jäkla mycket svårare än matte A. Och det känns så onödigt att kunna.

Ska snart äta middag, det blir kyckling och couscous. MUMS säger jag. Och sen ikväll blir det chips framför TV:n och datorn. MUMS det också. Och jag hoppas att det är något bra på TV, för ja vet faktiskt inte om det är IDOL ikväll och orkar inte gå ner och kolla i tidningen, hehe.

// Elin

Torsdag

2008-10-02 | 18:35:02
Ja, idag är det torsdag och har varit skola som vanligt. Kollade på barn-språk-utvecklings-film på svenskan, satt o skrev på kulturhistoran o kopierade lite bilder på fotolektionen. Ja dööör va tråkigt med skola, oftast iallafall.  Jajao tog halv fyra-bussen o var hemma kl.16.30, jättedrygt att åka buss. Men ska väl flytta in till stan snart, bara vi blir erbjuden nån jäkla lägenhet nån gång!
Ska ner o göra äppelpaj/smulpaj nu snart, MUMS väldigt gott. Vill även tipsa om en låt för er som är intresserade: http://www.youtube.com/watch?v=eahM-AtpBQI. Lyssna på den ett par gånger med 5-10 minuters mellanrum så kommer ni vara fast sen! ha

Seyaa o missa absolut inte IDOL!  

Ashes

2008-10-02 | 17:54:00

Ashes som hon(bäbis-Agnes) kallar sig själv. Lite lek i Photoshop med en skitbild, haha.




Förebild

Efterbild

Guuh vad det regnar!

2008-10-01 | 18:20:00
Nu börjar regnperioden igen, efter några dagars uppehåll! Jobbigt, tråkigt o blött. Tycker därför att det passar bra med lite vattenbilder, fotograferade ute! Nejdå, i diskhon såklart.

  

Pusselipuss kära läsare

bloglovin
RSS 2.0