Flytta

2008-11-29 | 13:30:10
Nu ska jag o syrran flytta till Huddik i veckan. Gött. Får nycklarna imorgon =)

Tjing

Tisdag

2008-11-25 | 21:45:08
HelluU!

Nu glömde jag bort vad det var jag skulle skriva.. Hmm.

Iallafall så har jag en lektion mindre på både tisdagar och fredagar fram till v4! Det känns lite bra, fast ändå inte. Om det inte skulle vara uppehåll så skulle kursen vara över snabbare!

Nu är jag trött, ska gå och lägga mig snart. Innan måste jag läsa lite ur en bok som ska vara färdisläst tills på tisdag. Har varit mycket läsning nu. Tre böcker samtidigt ungefär. Inte kul, inte kul. BLÄ.

Hejdå, godnatt

Lördag

2008-11-22 | 15:50:48
Hejsan.

Var på utvecklingssamtal igår. Fattar inte varför jag tycker det är hemskt, har blivit en vana att tycka det. Haha. Har iallafall suttit vid datorn hela dagen idag. Hade tänkt jobba lite, men har blivit för trött. Det får bli imorn.

Hejdå!

Onsdag

2008-11-19 | 22:37:07
Hej!

Jag gillar inte tanterna på bussen. Några av dom snackade om hur oförskämda dagens ungdomar är, som inte ger plats åt dom i bussen. Också skriker dom i hela bussen, med sina hesa rökarröster så man inte ens hör vad man tänker.
Godnatt

Tja gullet

2008-11-18 | 20:07:28

Idag har jag varit i skolan. Hade inte så många lektioner. Hihi. Sen gick Lollo och jag på stan ett tag, det var kuligt. Nu sitter jag här och nördar och dricker banandrink. Mums.


Tjingeling <3

God kväll

2008-11-17 | 22:15:37
Tjena.

Nu är kl 22.15 och Elin ska strax gå och lägga sig. Innan hon beger sig till sängen, så tänkte hon meddela samtliga bloggläsare om att bloggen nästan är helt färdig nu. Med det menas det att det troligtvis kommer dyka upp lite störande moment i designen inom kort. Med det sagt så säger Elin godnatt!
Pusselipuss

Hej alla glada!

2008-11-16 | 21:14:00

Tjena, nu har jag äntligen kollat färdigt på filmen. Över 3 timmar, helt slut i ögonen och huvet! Jajaoo, har väl egentligen inget mer att skriva. Jo, jag missade "Ensam mamma söker", det brukar ju vara så kuligt. Men får väl ta och se reprisen.

Min blogg-design är inte klar än, så ni vet!

Tjing

Min blogg

2008-11-15 | 21:44:23
Jag håller på att ändra designen o lite sånt på bloggen, därför den är så ful. Haha. Orkar inte göra mer på den idag, så den får se ut såhär ett tag. Nu ska jag redigera lite bilder som jag har fotat idag!
Tjing!

Helg

2008-11-15 | 14:44:28
Ja, nu är det helg! Kanske inte så skönt som det låter. Måste faktiskt läsa en bok, titta på en 3h lång film och skriva en analys om dom, tills på måndag! Inte alls roligt.

Iallafall. Har nyss varit ute och fotat. Det blev det vanliga, vattendroppar, smågrejjor mm. Hihi, men roligt är det verkligen. Har även tänkt att fota lite vattenbilder i diskhon sen, när mam o pap tagit reda på grejjorna som ligger där. Hihi. Får sitta lite vid datorn så länge := O

Hejdå!

14 November

2008-11-14 | 14:47:15
Idag fyller jag år, grattis tills mig! Nu kommer jag inte orka skriva nån mer blogg idag, pg.a. den tidigare bloggen :o

Hejdå iallafall <3

Drömmar

2008-11-14 | 14:45:03
Inatt/imorse drömde jag sjuka drömmar! Jättekonstiga. Jag måsta skriva upp dom på telefonen precis när jag vaknade imorse. Haha.

Läskiga drömmen
Det började med att vi var brevid en skola med jättemycket människor. Det var vinter. Det var en tävling(det var killar som tävlade) på en hockeyplan, en blandning mellan amerikansk football och ishockey.
   Vi var tre tjejer som kollade på matchen. "Där är Camel, Han med nummer 5!" Ropar Anna. Jag och dom andra såg han efter att tag. Några sekunder senare så höll han på att göra mål, jag aploderade och skrek "BRABRABRA". Sen sa Anna "Det blev inget mål, du såg fel!"
   Efter ett tag var machen slut, då gick alla killar och badade i en sån här balja(bögbalja). Då gick vi tjejer in i skolan. När vi kom in var det helt dött. Det var tyst och stökigt. Det låg fullt med grejjer på golvet. Helt plötsligt så hörde vi ett ljud som kom från övervåningen. Det var ett läskigt ljud som lät otroligt omänskligt fast ändå mänskligt. Vi blev så rädda så vi stack ut från skolan igen.
   När vi kom ut så var det inga människor på gården längre, då blev ännu mer rädda så vi stack mot skogen. Ca 100m bort så hörde vi något konstigt ljud borta vid skolan, det var en läskig kille som gjorde konstiga ryckiga rörelser. Vi blev såklart ännu räddare. En tjej satte sig på en sten, grinade obeskriligt mycket och skakade av rädsla. Jag säger till henne att skynda sig och att don måste följa med oss, att hon inte kan stanna kvar här. Anna var en bit framför oss, nu halvsprang vi och killen börjar närma sig.
   Vi är nu säker på att det är zombier som härjar. Helt plötsligt så ser Anna en sjukt konstig kille framför oss vid ett träd. Anna som är närmast tar upp en pinne från marken och hugger i hans kropp så han dör. Vi är väldigt förvånade och rädda, allt vi gör trodde vi inte kunde hända. Men nu fortsätter vi att springa tills ännu en kille dyper upp. Jag dyker ner på backen för att leta kvistar och vassa pinnar. Jag hittar en vass pinne med gaffellikande form. Jag tar den för den ser så bra ut. Jag letar även upp två vassa pinnar åt Anna och den andra tjejen. Då kommer killen mot oss, och Anna hugger han i huvudet medan jag hugger han flera gånger i kroppen och halsen med min gaffellikande pinne. Han ligger nu död och alldeles blodig på marken. Vi vänder oss om och den zombie-kille som var borta vid skolan är nu försvunnen. Vi grinar allihopa och säger "Vi måste fortsätta".

Drömlika dröm
Jag har köpt inpacking till håret för fyra dagar sen(SANT).
Iallafall så drömde jag att jag stod framför spegeln och borstade mitt 50cm långa och tjocka hår. Skitfint hår, drömhår rättare sagt.

Konstiga dröm
Jag drömde att jag, Anna åkte tåg till Gävle. Vi gick sedan på stor affär där allt möjligt fanns att köpa. Helt plötsligt så dök Lina, Agnes och mamma upp och sa att dom var och handlade. Sen så ringde även Lollo till mig och frågade vart Anna och jag var. jag sa att vi var i Gävle och handlade, och då sa Lollo att hon skulle åka till oss påengång.

Tjabba torsdag

2008-11-13 | 20:17:46
Hellu!

Idag har det varit en bland-dag! Jobbig, kul, snabb, tråkig och trög. Först hade vi svenska, sen kulturhistoria(där fick vi lyssna på beethoven och sånt) och sist hade vi foto i 2h 40min. Kopierade lite bilder, monterade, diskuterade betyg och lånade stativ. Sen åkte jag hem!

Skulle behöva läsa lite, men jag vet inte om jag orkar och kommer att komma ihåg vad jag har läst. Jag måste läsa, får läsa lite sen ändå.

Imorn har vi kulturhistoria, matte och webbdesign. Hoppas dom två första lektionerna går snabbt!

Hejdå babes!

Onsdag

2008-11-12 | 15:09:41
Hej!

Kom hem från skolan för 1 timme sen och har nyss fikat. Gött. I skolan så var vi ute och filmade i 1.30h? i det kalla vädret, det var inte alls kul. Men nu har vi iallafall nästan filmat klart.

Måste även berätta att min tå(den mittersta på vänsterfoten) har gått ur led två gånger dom tre senaste dagarna. Det var lite läskigt, men jag knakade tillbaka den, hihi.

Tjing, och missa inte "Bonde söker fru" ikväll!

Tisdag 11/11

2008-11-11 | 15:57:27

God eftermiddag alla! =)

Idag har jag skrivit klart och skickat in mitt arbete i engelskan, skönt. Nu har jag bara en stor grej på G, iallafall som jag kommer på just nu. Jag ska läsa en bok, kolla på samma film och skriva en analys kring dom! Svårt. Aven att det ska vara klart tills på måndag och jag har läst 20 sidor i boken. Inte bra, inte bra.

Ska käka tacos om 30 min, gött. Och imorn har vi film och ska spela in slutet på våran film. Den kommer inte bli bra, men bättre än ingen film alls.


NU ÄR JAG SUGEN PÅ ATT ÄNDRA UTSEENDET PÅ MIN TRÅKIGA BLOGGELIBLOGG

Lollo

2008-11-10 | 18:28:48

Passade på att fota Lollo lite i fredags när jag hade med kameran till skolan! Hon är så snäll som ställer upp att fotograferas. Här är två av bilderna, hihi.


 

Fåglar på Lillfjärden

2008-11-09 | 15:38:36
I fredags så tog jag med mig kameran och skolans stativ till Lillfjärden, Huddik och fotade lite. Det blev lite bilder på fåglar och Lollo. Hihi.
Varför fotar jag jämt så att djur/fåglar kollar åt höger? Sjukt.

  
  

Fet katt i första snön

2008-11-09 | 12:19:03
Första November, feta Svullo i snön. Det var hur kallt som hellst, fick snö i skorna!

Klicka-upp-bilder! Syns mycket bättre då. Hihi
  
 


Dripp, dropp, fukt

2008-11-06 | 20:45:50
Tre bilder från förrut idag, fotograferade strax efter de feta hästarna!
  
Kl 21.00 börjar det nåt music awards på MTV! Tjing så länge! <3<3<3

Feta hästar

2008-11-06 | 20:26:49

Hejhej! Idag när jag kom hem från skolan, så stack jag ut och fotade grannhästarna. Fet o Fetare. Tänkte att det kunde blir lite roligt att fota i dimman, men kvallen blev sämre. Roligt var det iallafall. Hihi.


 
+
 
=


Tjing

2008-11-06 | 18:13:45
Nu ska jag snart redigera lite bilder! Hihihihiihihi. Tar bara så himla lång tid att ladda in korten från kameran till datorn, ungefär 1h. Jobbigt, men jag får stå ut!

Klicka o bli beroende vettja! ;)  http://www.bubbleshooter.net/

Hej torsdag!

2008-11-06 | 16:03:04
Gog eftermiddag! ;P Äntligen orkar jag logga in och skriva en blogg. Har inte alls blivit mycket skrivande på sista tiden. hehe, har inte så mycket att skriva nu heller menmen!

Har iallafall lånat hem stativ från skolan idag. Fotade lite för 30 min sen, gick in och hade förfrysit mina fingrar och tår. ajaj, men dom tinade till slut! Ska fota fåglar imorgon tänkte jag. Haha, har aldrig fotat såna förr, så får se hur det blir. Kul tror och hoppas jag iallafall. Hoppas det är lite dimma, en snygg sån!

Herrå! <3

bloglovin
RSS 2.0