Värsta fotovädret!

2008-09-30 | 18:10:40

Yeiyjei(som jag nästan alltid börjar med). Nu har ja precis kommit in efter att ha fotat lite, det blev lite höstisar o sånt. Kul, men lite jobbigt, också blir man ju hungrig eftersom man gör av med så mycket energi när man fotar(haha men sant). Det kom även en gubbe/man/invandrare när jag fotade o tänkte sälja målningar hmm, fina. Guben: Aha, are you a photographer? Do you work with it or is it a hobby? Is it a canon? What's your name? O där stod jag i diket med syrrans fina rosa gummistövlar med vita prickar. hihi.

Det blev visst mer än ett blogginlägg idag, men det gör väl inget ;O Nu ska jag iallafall äta köttbullspanna(mums).

Det blir väl ännu ett till inlägg ikväll med några av bilderna
// Elin

Jag Är Dålig På Rubriker

2008-09-30 | 15:12:37

Kort dag i skolan idag, två lektioner, slutade vid 11! Skööönt. Hade iaf data/webbdesign/blaa och engelska men gjorde inte så mycket. 
Yepp, ska väl uppdatera med några bilder ikväll om jag orkar ladda in i datorn från kameran. Fast först måste ja väl ut o fotografera också, om ja orkar. (höhö) O ikväll får man som vanligt inte missa idol. Hmm om de är ikväll, men de tror ja väl. Nu ska jag ner o äta nåt innan ja dör!

Syns sen!

Jagat flugor!

2008-09-29 | 19:11:50
Yyeje, som rubriken säger, idag har jag jagat flugor! Eller jagat o jagat, dom var faktiskt snälla o satt still.MVH Elin

Håll koll på min blogg!

2008-09-29 | 18:05:05
Yeeiiij - Klicka på länken vettja: Följ min blogg med bloggkoll

Två bilder

2008-09-28 | 14:15:14
Det här är dom första bilderna jag lägger ut på bloggen. Kul. Vet inte riktigt vad det är jag har fotograferat, mer än att det är något slags gräs.       

Yeaaah

2008-09-27 | 15:06:40
Nu har ja äntligen fått lite mer koll på designen på bloggen. Skönt. Orkar inte ändra nåt mer nu på ett tag, så nu får den se ut så här så länge. HI-Hi-Hi!

2 dagar 4 timmar

2008-09-25 | 19:45:43
Yeeah! Nu har jag haft min blogg i 2 dagar 4 timmar och har redan hunnit skriva 3 bloggar(den här inräknad). Hi-Hi-Hi! Jobbar även för fullt med min design på bloggen. Jag vet fortfarande inte hur man lägger in bilder och en bakgrund. Jaja ska även ändra färgerna för den här är ju LILA o de gillar vi inte.

Ikväll, om 15 minuter är det idol, o som vanligt får man inte missa de. Jag tycker även att Anna får ta o skriva lite blogg, för ja har så tråkigt o har inget kul att läsa.

Tjingotjo läsar'n"

Bloggen, sundsvall o dej mm

2008-09-24 | 19:15:22
Nu har ja haft bloggen i nån dag, en dag kanske. Har trixat med layouten litegranna, men fattar fortfarande inte hur man lägger in bilder o bakgrund. Fattar hur man ändrar färger, text o lite sånt ;O Inge mer.

Har iallafall varit i Sundsvall idag med syster Anna, vi shoppade, vi åt på macdonk o vi fikade. In med 11.08 tåget o hem med 16.?? tåget. O-jaa.., lärde även Anna att Beatboxa*, hon är bra, men inte lika bra som mig dåva. Hi-Hi-Hi!
Ikväll är det idol, det får man såklart inte missa. Ja hejjar på många, nån kille med hästsvans, nån kille från Finland, nån sorglig kille med gitarr o några fler. Ja är inte så bra på blogga, vet inte va man ska skriva o vet inte hur man skriver, men ja hoppas ja blir bättre! Mwiihiii

Tack alla läsare(Anna) för att ni orkade läsa min blogg igen.

Välkommen till bloggandet mig själv

2008-09-23 | 15:30:01
Wooow, ja har en alldeles egen blogg. Mycket bloggande väntas inte men ja får väl hoppas att ja orkar skriva ibland, nån gång per dag, nån gång i veckan eller månaden. Så nu är de bara att jobba på med designen dårå va!
Oooh imorn ska vi till sundsvall, de blir nog kulelikul de! ;)

Pusselipuss alla mina kära läsare som består av Anna! : )

bloglovin
RSS 2.0